GadgetGear.nl

Motorola introduceert de Moto E4 en E4 Plus

Gisteren presenteerde Motorola twee nieuwe Android smartphones. De nieuwe E4 serie van Motorola bestaat uit twee smartphones waarbij prijs en accuduur belangrijke elementen in de ontwikkeling zijn geweest.

Motorola Moto E4

De Motorola Moto E4 is uitgerust met een 720p HD display met een diagonaal van 5 inch. Onder de motorkap ligt een quad-core chipset met 2GB werkgeheugen. Aan de achterkant krijg je een 8 megapixel camera en aan de voorkant nog eens 5 megapixels voor selfies. Met 2.800mAh zit er een redelijk interessante accu in.

Motorola Moto E4 Plus

De Motorola Moto E4 Plus is een flinke upgrade ten opzichte van de E4. Niet alleen krijg je nu een 5.5 inch display met 720p HD resolutie, maar ook een 13 megapixel camera achter, een extra GB aan werkgeheugen en een hele forse 5.000mAh accu.

Beschikbaarheid

Motorola lanceert de Motorola Moto E4 en Motorola Moto E4 Plus met Android 7.1. De Motorola Moto E4 gaat €149 kosten en de Motorola Moto E4 Plus €179.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.