Logitech vernieuwt haar Circle beveiligingscamera

Toen Logitech haar Circle camera ruim een jaar geleden introduceerde, werd het vooral als een sociale camera weggezet. Gewoon iets totaal anders dan alle andere merken doen. Maar dat bleek in onze review alleen een succes wanneer je meerdere Circle camera’s gebruikt. Met de Circle 2 gooit Logitech het toch ook gewoon op beveiliging.

De Circle 2 is een hele interessante upgrade van de hardware. De Circle was al gemakkelijk te positioneren door haar voet, maar de Circle 2 krijgt nog meer vrijheid. Deze kan niet alleen binnen, maar ook buiten geplaatst worden. En dat laatste kan ook draadloos.

De flexibiliteit komt vooral doordat de Circle 2 van een modulair mounts systeem is voorzien. Er is bijvoorbeeld een Window mount die je kunt gebruiken om de Circle 2 naar buiten te laten kijken, maar ook een plugmount voor aan de muur en een weerbestendige uitbreidingsset.

Opvallend is ook de optie voor de accu. Hiermee is de Circle 2 net zo draadloos te maken als de Arlo camera’s van Netgear die we hebben getest. Maar dan zonder dure batterijen te moeten kopen. Een volle accu gaat drie maanden mee en daarna hang je hem gewoon even aan het stroom om op te laden. Handig!

Verder probeert Logitech de Circle 2 zo veel mogelijk in jouw wereldje te integreren. Natuurlijk is hij aan te sturen met de Logitech Pop knoppen, maar binnenkort werkt hij ook met Apple HomeKit.

De Circle camera’s slaan alle beelden op in de cloud van Logitech. Daar blijven ze zonder abonnement 24 uur bewaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram