Ga jij deze zomer een zomerfeestje organiseren? Dan hebben wij een leuke lijst met vijf gadgets die het plezier tijdens jouw feestje zullen vergroten.

5 – Sun Jar

De sfeermaker op het terras is de Sun Jar. Een slim jampotje dat geen aardbeien of abrikozen gevangen houdt, maar licht. In de deksel van de Sun Jar zitten slimme zonnepanelen verwerkt. Deze laden overdag de accu die ook in de deksel is weggewerkt. Wanneer ’s avonds de zon onder gaat, wordt de energie gebruikt om de LED verlichting in de Sun Jar aan te zetten. De Sun Jar is onder anderen te koop in de kleuren oranje, blauw en roze. Wees eerlijk, ze zien er het leukst uit wanneer je er meerdere hebt en alle kleuren door elkaar. Dus zet ze gewoon op jouw lijst met de beste cadeaus.

4 – Star Wars Grilltang met geluid

Ga je hardcore grillen, dan heb je natuurlijk één van de BBQ’s van onze BBQ awards in de tuin staan. Als echte nerd serveer je jouw burgertjes natuurlijk niet met een stoere vleesgrijper uit de lokale winkel. Nee, je gaat voor een echte Star Wars grilltang. Met geluid. Want dat het vlees klaar is mag iedereen horen. Ook als je zelf geen spraakwaterval bent ;-).

3 – Groentepan voor de barbecue

Natuurlijk heb je altijd van die partypoopers die niet op een lekkere T-bone steak of picanha zitten te wachten. Gewoon omdat ze gezond willen grillen of de diertjes liever knuffelen dan opeten. Met deze groentepan voor op de barbecue kun je ook die vrienden van een lekkere hap van de grill voorzien. Handig!

2 – Uitklapbare barbecue koffer

Bang dat ze niet grillen op het feestje waar je op bent uitgenodigd? Neem zelf de controle over. Met de Uitklapbare barbecue koffer ben jij altijd dé pitmaster van het feestje. Misschien dé ongewenste pitmaster, maar in ieder geval dé pitmaster met een verse burger, precies op temperatuur.

1 – Groente uitsteek vormen

Wil je als carnivoor toch voorzichtig je tanden in iets groens zetten? Dan voorkomen deze Groente Uitsteek Vormen zeker dat je in shock raakt. Met deze vormpjes blijven de ‘greens’ een vertrouwde vorm hebben. En van het enorme snijverlies maak je gewoon een lekkere salade.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.