De eerste fidget spinner met bluetooth en app komt eraan

Altijd al willen weten wie zijn fidget spinner het snelst laat draaien? Na fidget spinners met vrolijke LED’s, zien we nu de eerste fidget spinner met bluetooth. De BlueSpin. Via een speciale app leer je alles over jouw spinkwaliteit.

De BlueSpin app die bij de bluetooth fidget spinner hoort, meet van alles terwijl het dingetje draait. Hierdoor zou hij niet alleen de snelheid moeten kunnen meten, maar ook of je combo’s en andere stunts uithaalt met jouw spinner.

https://www.youtube.com/watch?v=C-HBDfWRffw

De app bevat ook een stukje begeleiding. Hierin leert de app je allerlei dingen met de spinner te doen. Hij kan zelfs meten wanneer je de spinner van hand verwisselt door het touch oppervlak dat erop zit. De scores kunnen over internet vergeleken worden met andere gebruikers van de bluetooth fidget spinner.

Beschikbaarheid

De BlueSpin bluetooth fidget spinner gaat binnenkort live op IndieGoGo. Daar ga je $49 voor een BlueSpin betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram