B&O Play introduceert de nieuwe high-end Beoplay E4

Met een nieuw setje oordopjes hoopt B&O Play zichzelf opnieuw in de kijker te spelen. Ons hebben ze in ieder geval alvast. De Beoplay E4 is een subtiel setje oordopjes met ondersteuning voor actieve ruisonderdrukking.

De oordopjes van B&O Play moeten in staat zijn om tot 15dB aan lawaai te onderdrukken. Hiervoor gebruikt de Beoplay E4 een set van twee microfoons om ruis te signaleren en zo tegengeluid toe te kunnen voegen aan de muziek.

De accu unit, waar ook een deel van de ANC elektronica in verwerkt zit, is in deze Beoplay E4 een stuk kleiner geworden. B&O Play heeft ook het gewicht van de oordopjes zelf teruggebracht naar 50 gram. Naast eargels, levert B&O Play ook schuimpjes mee om in je oren te gebruiken. Daarnaast levert B&O Play ook een laadkabel en vluchtadapter mee.

Beschikbaarheid

De B&O Play Beoplay E4 oordopjes gaan €249 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.