Hoewel Asus al jaren met regelmaat nieuwe Android smartphones in de Benelux presenteert. Sinds dit jaar verkopen ze hun Android smartphones ook in de Benelux en de Asus ZenFone Zoom S is de nieuwste toevoeging aan het assortiment.

De ZenFone Zoom S is een 5,5 inch smartphone op basis van een Quacomm Snapdragon 625 chipset. Deze heeft een octa-core processor op 2.0GHz. Dezelfde chipset is onder anderen te vinden in de Yotaphone 3 en de Motorola Moto G5 Plus.

De ZenFone Zoom S is uitgerust met een dual-camera systeem met twee 12 megapixel beeldsensoren achter. Net als bij de LG G6 kiest Asus ervoor deze beeldsensoren van verschillende optieken te voorzien. Één schiet met een 25mm f/1.7 lens en de tweede met een 59mm lens die ook nog eens 2.3x optische zoom aan boord heeft. Een interessante opstelling dus. Asus claimt zelfs een betere lichtgevoeligheid dan de Apple iPhone 7 Plus in haar persbericht en haalt daarmee duidelijk uit naar het iOS front met deze middenklasser smartphone.

Beschikbaarheid

De Asus ZenFone Zoom S ligt vanaf 7 juli in de winkel voor €469.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.