Alessi en Hansa introduceren de slimme Swan kraan

Design en smarts in één kraan, dat is de Alessi Swan. Deze nieuwe kraan heeft niet alleen een bijzonder uiterlijk, maar ook een alarmeringsfunctie bij heet water. Erg slim voor gebruik binnen het gezin.

De Alessi Swan is ontworpen door Mario Trimarchi. De hals van de kraan is gevormd naar die van een zwaan en de hendels zijn gevormd naar de vleugels. De ene vleugel bepaalt de temperatuur terwijl de andere de kracht van de waterstroom bepaalt. Dus in de praktijk staat ze mogelijk beiden in een andere richting…

De rechter vleugel is ook voorzien van een LED display. Of liever een ring van wat we op het plaatje zien. Wordt het water warmer dan 32 graden, gaat deze rood licht geven. Boven de 42 graden gaat hij zelfs knipperen om je te waarschuwen. Als deze snel genoeg reageert kan deze kraan dus heel wat lichte en zware brandwonden door heet water voorkomen. En dat noemen we dan een slimme kraan.

Beschikbaarheid

De Alessi Swan gaat €750 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram