GadgetGear.nl
Alessi Swan Kraan van Hansa

Alessi en Hansa introduceren de slimme Swan kraan

Design en smarts in één kraan, dat is de Alessi Swan. Deze nieuwe kraan heeft niet alleen een bijzonder uiterlijk, maar ook een alarmeringsfunctie bij heet water. Erg slim voor gebruik binnen het gezin.

De Alessi Swan is ontworpen door Mario Trimarchi. De hals van de kraan is gevormd naar die van een zwaan en de hendels zijn gevormd naar de vleugels. De ene vleugel bepaalt de temperatuur terwijl de andere de kracht van de waterstroom bepaalt. Dus in de praktijk staat ze mogelijk beiden in een andere richting…

De rechter vleugel is ook voorzien van een LED display. Of liever een ring van wat we op het plaatje zien. Wordt het water warmer dan 32 graden, gaat deze rood licht geven. Boven de 42 graden gaat hij zelfs knipperen om je te waarschuwen. Als deze snel genoeg reageert kan deze kraan dus heel wat lichte en zware brandwonden door heet water voorkomen. En dat noemen we dan een slimme kraan.

Beschikbaarheid

De Alessi Swan gaat €750 kosten.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten