Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tailormade Pillow – Gold Edition, een kussen met een bijzonder verhaal

Hij is op maat gemaakt en de Nederlandse fabrikant Van Der Hilst weet vrijwel zeker dat het ook het duurste kussen ter wereld is. Ik heb het over de Tailormade Pillow – Gold Edition. Een kussen deels gemaakt van 24 karaat goud en in 3D ontworpen naar de vorm van jouw hoofd.

De Tailormade Pillow is een idee van Thijs van der Hilst. Als fysiotherapeut ontwikkelde hij een proces om kussens letterlijk op maat voor de vorm van het hoofd te ontwikkelen. Dit aan de hand van een 3D scan. Daarna wordt de vorm van het kussen uitgefreesd in het materiaal.

Deze kussens verkocht hij al een tijdje voor rond de $5.000. En daar doet de ontwerper nu nog een stapje bovenop. Met de Tailormade Pillow – Gold Edition weet hij ook een kussensloop van 24 karaat goud mee te leveren. De ritssluiting is afgewerkt met een 22,5 karaat saffier en 6 diamanten. Uiteraard handgemaakt en op maat van het door jou bestelde kussen. Het geheel gaat $59.995 kosten. Maar een ‘gewoon’ vierkant kussentje van 40×40 CM voor op de bank van goud zit ook in de Gold Edition collectie. Voor maar $7.995.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.