T-Mobile Unlimited niet langer unlimited bij roaming

T-Mobile’s Unlimited abonnement blijkt erg populair. En nu de eerste grote massa het gebruikt is T-Mobile begonnen om de boel bij te stellen. Met name het dataverbruik in het buitenland gaat eraan.

Was het eerder nog mogelijk om tot 60 dagen per jaar onbeperkt data te gebruiken in het buitenland, schroeft T-Mobile dit nu terug tot 10GB per maand. Mogelijk in verband met de kosten bij het roamen. Deze max gold al voor iedereen die meer dan 60 dagen per jaar internet in de EU zou willen gebruiken.

Deze maatregelen gaan in voor nieuwe gebruikers van het T-Mobile Unlimited abonnement. Heb je jouw abonnement al eerder afgesloten, kun je dus gebruik blijven maken van 60 dagen per jaar onbeperkt roamen.

Via RTL-Z.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events