Lekker ereaden in bad met de Kobo Aura H2O

Tenzij we iets gemist hebben op de redactie, was het in 2014 dat Kobo haar Aura H2O lanceerde. Dit jaar lanceert Kobo een nieuwe generatie van de eerste fatsoenlijke e-reader die mee in bad mocht. Gewoon onder dezelfde naam.

Het is een beetje een vervelende eigenschap. Een opvolger voor een apparaat lanceren en dezelfde naam aanhouden. Gewoon omdat je als consument wat beter je best moet doen om zeker te zijn dat je de nieuwste uitvoering krijgt. Amazon deed dit al een tijdje met haar Kindle’s en Kobo lijkt nu te volgen met de nieuwe Kobo Aura H2O.

De nieuwe uitvoering van de Kobo Aura H20 bevat Kobo’s ComfortLight technologie. Die werd geïntroduceerd in de premium Aura One e-reader. ComfortLight moet de verlichting aanpassen op de omgeving waarin je leest en zo vermoeide ogen voorkomen.

Beschikbaarheid

De nieuwe Kobo Aura H2O zal vanaf 22 mei te koop zijn voor €179,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram