GadgetGear.nl
Kobo Aura H2O

Lekker ereaden in bad met de Kobo Aura H2O

Tenzij we iets gemist hebben op de redactie, was het in 2014 dat Kobo haar Aura H2O lanceerde. Dit jaar lanceert Kobo een nieuwe generatie van de eerste fatsoenlijke e-reader die mee in bad mocht. Gewoon onder dezelfde naam.

Het is een beetje een vervelende eigenschap. Een opvolger voor een apparaat lanceren en dezelfde naam aanhouden. Gewoon omdat je als consument wat beter je best moet doen om zeker te zijn dat je de nieuwste uitvoering krijgt. Amazon deed dit al een tijdje met haar Kindle’s en Kobo lijkt nu te volgen met de nieuwe Kobo Aura H2O.

De nieuwe uitvoering van de Kobo Aura H20 bevat Kobo’s ComfortLight technologie. Die werd geïntroduceerd in de premium Aura One e-reader. ComfortLight moet de verlichting aanpassen op de omgeving waarin je leest en zo vermoeide ogen voorkomen.

Beschikbaarheid

De nieuwe Kobo Aura H2O zal vanaf 22 mei te koop zijn voor €179,99.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten