GE introduceert een bijzondere Amazon Alexa lamp

C by GE

General Electric heeft in de VS weer een bijzonder product gelanceerd voor Alexa waar we in Nederland helemaal niets aan hebben. De nieuwe lamp van GE heeft de naam C by GE meegekregen en is opgebouwd om Amazon’s digitale assistent.

De lamp bestaat uit twee LED ringen die, afhankelijk van de functie, worden geanimeerd. Zet je de lamp aan, zal de LED ring zich (snel) van links naar rechts vullen. Ga je gebruik maken van de Amazon Alexa assistent, zal de blauwe kring oplichten en animatie meegeven aan de stem van Alexa. Zo krijg je ook een stukje visuele feedback van deze C by GE. In de voet zitten de microfoons en speaker van Alexa weggewerkt.

De C by GE die in het filmpje te zien is, is nog een prototype. Het product gaat nu in pre-order. Wanneer de C by GE in de schappen komt te liggen, gaat de designlamp $200 kosten. Zoals gezegd, komt hij voorlopig niet in Nederland op de markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.