GE introduceert een bijzondere Amazon Alexa lamp

General Electric heeft in de VS weer een bijzonder product gelanceerd voor Alexa waar we in Nederland helemaal niets aan hebben. De nieuwe lamp van GE heeft de naam C by GE meegekregen en is opgebouwd om Amazon’s digitale assistent.

De lamp bestaat uit twee LED ringen die, afhankelijk van de functie, worden geanimeerd. Zet je de lamp aan, zal de LED ring zich (snel) van links naar rechts vullen. Ga je gebruik maken van de Amazon Alexa assistent, zal de blauwe kring oplichten en animatie meegeven aan de stem van Alexa. Zo krijg je ook een stukje visuele feedback van deze C by GE. In de voet zitten de microfoons en speaker van Alexa weggewerkt.

De C by GE die in het filmpje te zien is, is nog een prototype. Het product gaat nu in pre-order. Wanneer de C by GE in de schappen komt te liggen, gaat de designlamp $200 kosten. Zoals gezegd, komt hij voorlopig niet in Nederland op de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram