Vorig jaar wist Xiaomi onze harten te stelen met het design van de Mi Mix. Een smartphone die niet alleen een afgerond IPS display kende, maar boven en aan de zijkanten vrijwel geen rand had. Het eveneens Chinese Bluboo komt met een goedkopere Android met hetzelfde randloze design. De Bluboo S1.

Bluboo heeft nog weinig details vrijgegeven over de specs van het toestel. Wel is het zo dat de enige knop op het toestel, onder het display, een vingerafdruksensor is. Uiteraard doet deze ook dienst als home knop. Het toestel moet $150 gaan kosten. Dus verwacht niet de performance van de veel duurdere Xiaomi, maar wel het design. Het toestel zal op Android draaien en moet vanaf juni te koop zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.