Na de sluiting (en soms ombouw) van Bart Smit en ToysXL waren er niet zo gek veel speelgoedwinkels meer waar je als (groot) kind kon aankloppen voor een nieuwe gadget, console of dikke game. Het gaat slecht met moedertje Blokker waardoor de ombouwstrategie van de formule lijkt om te slaan naar een afstootstrategie.

Toen Bart Smit en ToysXL uit het straatbeeld verdwenen, kwamen daar doorgaans filialen van de Intertoys voor terug. Tenzij die al in de buurt zaten. De samenvoeging van alle speelgoedlabels van de Blokker groep was een manier om de kosten te verlagen. Immers, minder panden, minder personeel, minder folders. Maar het blijkt slecht te gaan met moedertje blokker en daarmee lijkt ook de toekomst van Intertoys op het spel te staan.

Intertoys wordt net als Maxi Toys, Xenos, Big Bazaar en Leen Bakker in de verkoop gezet. Het is aan de koper om te bepalen wat er met de filialen gaat gebeuren. Marskramer, ook een onderdeel van Blokker, gaat zelfstandig verder, al worden daar de 100 filialen die eigendom waren van Blokker wel gesloten. Maar als gadgetliefhebber is dat misschien iets minder vervelend om te horen. Daarnaast gaat een grote serie Blokker filialen dicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.