Spotify op Android TV
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Spotify met studentenkorting in Nederland

Na de VS, start Spotify ook in Nederland met het aanbieden van abonnementen met studentenkorting. Spotify wilde dit al in 2014, maar had er een kleine drie jaar voor nodig dit te realiseren. Als student betaal je slechts de helft voor een Spotify abonnement.

De studentenversie is niet voor iedereen die ‘ergens’ op school zit aan te schaffen. Via SheerID controleert Spotify of je op een geaccrediteerde school zit. In Nederland moet je dan minimaal op een hogeschool zitten. Prepaidkaarten en cadeaubonnen worden niet geaccepteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.