Nikon 100 jaar en viert feest

Nikon kondigt met trots haar assortiment jubileummodellen en -producten aan om haar 100ste verjaardag te vieren op 25 juli 2017. In het verjaardagsassortiment zitten de twee belangrijkste digitale SLR-camera’s van Nikon, het ultieme NIKKOR-objectief in de objectievenreeks met een maximaal diafragma van f/2.8, een speciale set van drie NIKKOR-objectieven en tot slot jubileumedities van drie verrekijkers.

100ste verjaardagseditie jubileummodellen

De speciale editie camera’s zijn de D5 en de D500. Beide camera’s zijn metallic grijs afgewerkt en voorzien van een speciaal jubileumlogo. De D500 is bovendien voorzien van een exclusieve metalen koffer, een bijzondere bodydop en een lederen riem. De D5 is voorzien van een stempel welke de bijdrage van Nikon aan de verkenning van de ruimte herdenkt.

Er gaaf is de NIKKOR Triple f/2.8 Zoom Lens Set hierin zitten de volgende objectieven:
NIKKOR AF-S 14-24 f/2.8F ED
NIKKOR AF-S 24-70 f/2.8 ED VR
NIKKOR AF-S 70-200mm f/2.8 FL ED VR
Allemaal voorzien van een maximaal diafragma van f/2.8 en geleverd in een luxe koffer.

Ook worden er nog drie exclusieve verrekijkers gelanceerd Deze modellen hebben bijzondere afwerkingen en details en zijn voorzien van het logo voor de 100ste verjaardag.

Beschikbaarheid

Vanaf juni zal er meer informatie beschikbaar zijn. Specificaties, ontwerp, productnaam en meegeleverde accessoires kunnen per land of regio verschillen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.