GadgetGear.nl

Mr. Been sponsor voor de GadgetGear BBQ van het Jaar 2017

Hoera! Mr. Been is onze derde sponsor voor de GadgetGear BBQ van het Jaar verkiezing 2017.

Een evenement organiseren zoals de GadgetGear BBQ van het jaar verkiezing doe je niet alleen. Onze redactieleden werken samen met sponsoren om een uitgebreide test en score mogelijk te maken. Daarom zijn wij ontzettend dankbaar dat Mr. Been ons dit jaar bijstaat als sponsor met alleen de allerbeste lederen schorten voor de echte barbecuefanaat.

Stoere leren schorten van Nederlands bodem; dat is Mr. Been. Deze robuuste schorten worden gemaakt in het eigen atelier van Sebastiaan Been. Het leerbewerken heeft hij van huize uit meegekregen en maakt tegenwoordig alles uit leer. Geimporteerd bij de kleinere leerlooiers uit Italia verwerkt Sebastiaan ieder schort met liefde. Geknipt, gestikt, genageld, gepoetst en op verzoek gebrand met eigen logo en naam. Deze schorten zijn ideaal  achter de bbq en kunnen niet ontbreken tijdens de testen van de BBQ van het jaar 2017!

 

 

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten