GadgetGear.nl

Master and Dynamic ontwikkelt 16KG zware bureauspeaker

Sinds ik mijn laatste huis inrichtte heb ik een oogje voor beton ontwikkeld. Betonnen aanrechtbladen zijn mooi, betonnen tafelbladen zijn mooi en ja, de betonnen speakers van Master and Dynamic zijn ook heel mooi.

De MA770 is de eerste speaker die Master and Dynamic heeft ontwikkeld. Het merk verwierf haar faam met de stijlvolle MW60 hoofdtelefoon. Voor de MA770 heeft Master and Dynamic een eigen betonmix ontwikkeld om te voldoen aan de wensen qua design en akoestiek. De betonmix die het bedrijf gebruikt moet vijf keer beter dempen dan hout doet. Het ontwerp van de speaker komt van Sir David Adjaye.

De 16 kilo wegende speaker is verder uitgerust met twee 4 inch kevlar woofers en een 1,5 inch titanium tweeter. Deze speakerdrivers worden aangedreven door een 100 Watt klasse D versterker met drie eigen kanalen. De speaker kan aangestuurd worden over internet met ondersteuning voor WiFi ac en bluetooth 4.1 met BLE. Het is ook mogelijk om externe audiobronnen aan te sluiten. Zowel analoog als via toslink.

Reageren