GadgetGear.nl
Geoorbital Wheel

Maak van iedere fiets een elektrische met de Geoorbital Wheel

Gevonden op het net; de Geoorbital Wheel. Een speciaal fietswiel waarmee iedere fiets om te bouwen is tot een elektrische fiets. En als je dan toch al een goede fiets hebt, ben je voor nog geen duizend euro klaar.

De Geoorbital Wheel is een bijzonder product dat prima achteraf gemonteerd lijkt te kunnen worden. Gewoon door het voorwiel met haar as te verwijderen. Waar normaal het voorwiel zit, komt nu het Geoorbital Wheel. Deze klem je op de voorvork. Dit en het gewicht van het wiel moeten er voor zorgen dat een elektrisch aangedreven wiel de binnenkant van de velg gaat gebruiken als rails om zichzelf en dus de fietser voort te bewegen. De accupack die bij het systeem hoort gaat dan ook in het wiel. De makers van dit bijzondere wiel claimen 60 seconden installatietijd.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Ook de band is een bijzonder verhaal bij deze Geoorbital Wheel. Ze maken gebruik van een zogenaamde run flat tire. Met andere woorden, een band die niet lek kan raken omdat het geen traditionele lucht geveerde band is. Het is de rubberstructuur in de band die deze haar veerkracht geeft.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten