Afgelopen jaar verbaasde Fitbit de wereld met de overname van Pebble. Nouja, de technologie en het personeel. De gebruiker mocht zich verheugen op het stilleggen van de ontwikkeling en ondersteuning. Inmiddels lijkt Fitbit toch een beetje zorg te dragen voor iedereen die in Pebble geloofde en investeerde door de smartwatches aan te kopen.

Fitbit heeft een nieuwe software update voor Android en iOS gebruikers uitgerold. Daarmee blijft de functionaliteit van de Pebble horloges deels overeind wanneer de cloud infrastructuur offline wordt gehaald. Zo kun je nog steeds de tijd checken, maar bijvoorbeeld niet het weer.

Met het verdwijnen van Pebble’s eigen app store, zal het niet langer mogelijk zijn om direct nieuwe apps te installeren. Via sideloading blijft dit wel mogelijk. Je moet apps dan handmatig op de Pebble zetten en dit geeft ontwikkelaars natuurlijk de mogelijkheid om toch nieuwe functies naar de door Fitbit afgedankte hardware te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.