Bose introduceert met de nieuwe SoundLink Revolve en SoundLink Revolve+ zijn allernieuwste Bluetooth-speakers. Met hun omnidirectionele weergave en geheel vernieuwd akoestisch ontwerp geven de Revolve-speakers naar alle richtingen een krachtig geluid vanuit een compacte behuizing.

Wat zegt Bose?

“Toen we SoundLink destijds op de markt brachten, was dat een sensatie in de muziekwereld,” zegt Glenn Gomes-Casseres, bij Bose verantwoordelijk voor draadloze speakers. “We zetten met deze introductie opnieuw een reuzestap in geluidskwaliteit. Je hebt maar één nummer nodig om ervan overtuigd te raken dat dit het beste geluid is dat je ooit uit zo’n kleine speaker hebt gehoord – net als destijds met de eerste SoundLink-speaker.”

TECH

De Revolve meet 15,2 x 8,2 cm (h x b), weegt slechts 660 gram en speelt tot 12 uur op één acculading. De Revolve+ is met het oog op extra vermogen wat groter en meet 18,4 x 10,5 cm. Weegt 900 gram en heeft tot 16 uur speeltijd op een acculading. Beide speakers zijn te koppelen via NFC, zijn te installeren aan de hand van gesproken instructies. Tevens bevatten ze een microfoon om oproepen te beantwoorden of voor opdrachten in Siri en Google Assistant.

Met hun IPX4 waterbestendigheidsscore zijn ze bestand tegen regen en plenswater. Met de 1/4 -20 binnendraad aan de onderzijde is de speaker makkelijk op een statief te schroeven.

De gratis Bose Connect-app synchroniseert nu twee SoundLinks, in elke combinatie vanaf de nieuwe SoundLink Color II-modellen. De nieuwe Stereo Mode maakt links-rechts-pairing mogelijk, terwijl de nieuwe Party Mode op beide speakers simultaan dezelfde muziek weergeeft.

Prijzen en beschikbaarheid

De SoundLink Revolve en Revolve+ zijn in de voorverkoop te bestellen vanaf 13 april 2017 en kosten € 229,95 en € 329,95. Ze zijn leverbaar in twee kleuren: Triple black en Lux grey.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.