WINACTIE: Sandberg Hailstorm gaming toetsenbord t.v.w. € 102,99!!

Sandberg producent van Esports Equiptment heeft ons, voor jullie dit mechanische toetsenbord ter beschikking gesteld! En het allerbeste nieuws is deze kan je nu winnen!!


Wat moet je doen? Deel en like dit bericht uiteraard! En laat ons weten voor welke game je dit toetsenbord zou gaan gebruiken. Onder alle inzenders verloten wij dit prachtige mechanische keyboard van ruim € 100,-

Jeroen schreef in zijn review  o.a.:

De Sandberg Hailstorm Mechanical Keyboard is een pro gaming toestenbord. Maar wanneer je deze beauty uit de verpakking haalt zie je dat dit toetsenbord ook prima past binnen een kantooromgeving. Het design is strak, gericht op comfort, maar ook redelijk neutraal. Dat maakt dit toetsenbord multifunctioneel qua gebruik. Dit vermeld ik omdat ik in mijn omgeving vaker de vraag hoor naar een gaming toestenbord binnen een kantooromgeving. Vooral marketing, online afdelingen en de pers zijn gek op gaming toetsenborden. Dit omdat de toetsenborden duurzamer zijn en veel comfortabeler werken. Hier komt Sandberg dus zeer goed uit de verf.

Deel en like dus snel en maak kans op dit fantastische keyboard!

3 reacties

  1. Ben ik nog op tijd? Voor mij zou het gaan om de hele Mass Effect serie waar ik binnenkort mee wil gaan beginnen. Ik heb deze destijds overgeslagen, maar omdat mensen er zo ontzettend over door blijven gaan, wil ik daar toch een keer door heen gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.