De zomer komt er weer aan, dus tijd voor Ultimate Ears om een nieuwe, vrolijke speaker te introduceren die gewoon mee kan naar het strand. De UE Wonderboom is lekker klein en ziet er vrolijk uit.

De UE Wonderboom is een 100% waterdichte Bluetooth speaker. Bovendien kan ook deze Wonderboom speaker met maximaal twee andere UE speakers verbonden worden om zo het feestje nog net even wat groter te maken. Het speakerdesign is zo dat de Wonderboom een 360-graden geluid produceert.

De waterdichte behuizing heeft als voordeel dat je hem altijd af kunt spoelen als hij vies is geworden. Hij mag zelfs een half uurtje mee in bad. De speaker is namelijk IPX7 waterdicht. Hij is ook schokbestendig en zal een val van anderhalf meter overleven. De accu van de Wonderboom moet zo’n 10 uur meegaan. Met behulp van een ring is de Wonderboom aan een tas te bevestigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.