Robomow introduceert grasmaairobots voor kleine tuinen

Binnen het assortiment van Robomow was het kleinste model tot nu toe al meteen geschikt voor tuinen tot 400 meter. In de gemiddelde vinex wijk heeft zo'n grasmaaier dus wat overcapaciteit. Om dit op te lossen komt het bedrijf nu met een kleinere serie grasmaairobots.

De nieuwe RX modellen zijn gericht op kleinere tuinen. De RX serie is ontwikkeld om gazons tot 300 vierkante meter te maaien. Het kleinste model is de RX12. Deze kan tot 150 vierkante meter in één keer maaien of 250 vierkante meter in totaal. De RX20 maait tot 200 vierkante meter in één keer en 300 vierkante meter maximaal. De RX12 moet met de hand worden gestart. De RX20 kan van een wekelijks programma worden voorzien. Bovendien komt er van de RX20 een Pro model met GSM module zodat je die van over de hele wereld kunt aansturen.

Beschikbaarheid

De Robomow RX12 gaat €499 kosten. De RX20 €649. Voor de Pro versie betaal je €699.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram