Advertorial: 5x Innovatief de tuin inrichten

Innovatie in de tuin. Wij zijn er gek op. Zeker wanneer we dit kunnen combineren met de barbecue ;-). Wij laten je vijf dingen zien die je deze zomer echt moet overwegen.

De Kamado BBQ

En dan trappen we natuurlijk meteen af met de barbecue. Afgelopen jaar ontdekten we op de redactie de Kamado BBQ. De eerste BBQ met kolen waar we niet alleen enthousiast over werden, maar waarvoor we onze handige gasBBQ toch even opzij hebben gezet. In Nederland worden ze onder anderen gemaakt door Takumi waar ze veel oog hebben voor innovatie. Zo lieten ze vorig jaar op Beurs Eigen Huis zien hoe ze nadachten over het scharnierwerk zodat je veilig achter de Kamado staat.

BBQ Meubel

Een mooie BBQ heeft natuurlijk een eigen standaard. Misschien zelfs een meegeleverd kastje. Niets laat jouw passie voor de grill beter zien dan een op maat gemaakt BBQ meubel. Met niet alleen ruimte voor de BBQ, maar misschien ook een klein aanrechtblad. Houtvoorraad voor de vuurkorf die na het eten aan gaat en al die andere essentials voor een heerlijk tuinleven. Laat je inspireren bij Barts Food Factory.

De tuinhaard, net even anders

En als we het dan over de haard in de tuin hebben, heeft Zeno Products echt hele bijzondere oplossingen. Oplossingen voor zowel een haard als de opslag van al het hout dat je hiervoor nodig hebt. Het bedrijf heeft ook nog prachtige oplossingen voor verlichting in de tuin, maar ik geef toe dat de haarden me het meest afleiden ;-).

Darth Vader in de tuin

Ben je fan van Star Trek? Breng dan de Lightsaber in de tuin. Ferrolight Design heeft echt prachtige designlampen die duidelijk door de SF films zijn geïnspireerd. Helaas zonder de felle kleuren, maar gewoon in warm-wit licht. Hoe dan ook, zo’n paaltje misstaat wat ons betreft geen enkele tuin.

Breng de tuin naar binnen

Helaas kennen we in Nederland niet al teveel dagen waarop we lekker in de tuin kunnen zitten. Terwijl al dat groen en de frisse lucht gewoon heel belangrijk is. Een aardig alternatief is de mogelijkheid om een muur van mos in huis aan te leggen. Moswens is één van de Nederlandse bedrijven die zich hierin heeft gespecialiseerd.

Beurs Eigen Huis

Wil je kennismaken met deze innovaties, bezoek dan Beurs Eigen Huis. Ook wij zijn daar aanwezig en hebben een leuk programma voor je opgesteld op de vrijdag en zaterdag. Gewoon omdat we het leuk vinden om je eens te ontmoeten. Meer informatie over wat GadgetGear.nl en Het Innovatieve Huis doen en de mogelijkheid om gratis kaartjes te winnen, vindt je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram