Astrovac
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Advertorial: 5x Bijzondere en innovatieve tips wanneer je gaat verbouwen / renoveren

Stel, je gaat binnenkort verhuizen. Of je bent nu al dolenthousiast dat het klusseizoen er weer aan komt. Dan hebben we vijf tips voor je over hoe je van jouw woning echt iets bijzonders maakt.

Stofzuigen vanuit de muur

Moeten de muren toch nog even open, dan hebben we de meest innovatieve manier van stofzuigen gevonden. Met de systemen van Astrovac en Disan is het niet langer nodig om een stofzuiger achter je aan te slepen en stekkers in en uit stopcontacten te trekken. Je steekt gewoon de stofzuigerslang in de muur. Dat scheelt ook enorm met opbergen. Ook leuk is dat de Astrovac systemen te integreren zijn met het schakelmateriaal van het Vlaamse Niko.

Ontkalkt water toevoegen

We kennen allemaal leidingwater en grijswater. Dat laatste is enorm goed voor het milieu en het eerste kan weleens boordevol kalk zitten. En daar kun je zelf wat aan doen. Wat er ontkalken levert enorm veel voordelen op zoals je kunt lezen in onze review van het Eco Match systeem.

Domotica toevoegen

Het lijkt er onderhand op dat alle merken van schakelmateriaal tegenwoordig een domotica oplossing hebben om jouw woning smart te maken. Denk aan merken als Jung en Niko. Wil je een stap verder en zeker zijn dat alles goed samenwerkt, dan kies je juist voor KNX. Een iets grotere investering, maar je bent zeker dat alles goed samenwerkt.

Plasmafilter

Ga je een nieuwe keuken aanleggen, vraagt de keukenboer doorgaans meteen of je een gat in de muur zou willen maken voor de afzuigkap. Gewoon omdat keukenboeren weten dat recirculatie (dus het filteren van de vette lucht) eigenlijk niet werkt. Maar dan blaas je die vette lucht dus tegen jouw eigen woning aan. Handig? Niet echt. Inmiddels weten we beter. Het Nederlandse PlasmaMade legde bij ons een plasmafilter neer en dat scheelt niet alleen een gat, maar ook vieze geurtjes.

MSD Panelen

Omdat behang wel heel erg 1900 is, zijn er tegenwoordig MSD panelen waarmee je jouw muren kunt opleuken. De panelen kunnen verschillende materialen bevatten. Hierdoor kan het bijvoorbeeld lijken alsof je een muur van leisteen in de woonkamer hebt. Of een muur van allerlei oude bakstenen zonder ingrijpend te verbouwen. Twixer is één van de Nederlandse bedrijven die dit soort oplossingen verkoopt.

Beurs Eigen Huis

Wil je kennismaken met deze innovaties, bezoek dan Beurs Eigen Huis. Ook wij zijn daar aanwezig en hebben een leuk programma voor je opgesteld op de vrijdag en zaterdag. Gewoon omdat we het leuk vinden om je eens te ontmoeten. Meer informatie over wat GadgetGear.nl en Het Innovatieve Huis doen en de mogelijkheid om gratis kaartjes te winnen, vindt je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.