Picture of Jeroen
Jeroen

Deze week 80 nieuwe Pokemon in Pokemon Go!

Het is zo ver! Pokemon Go Johto komt er aan! Het was misschien al even uit je systeem… Pokemon is al zeker niet hot meer en al bijna vergeten, toch komt Niantic eindelijk met spel-update! We gaan naar Johto!

Of eigenlijk komt Johto naar ons. In deze update doen Pokémon hun intrede die oorspronkelijk voorkwamen in de videospellen Pokémon Gold en Pokémon Silver. Verder bevat de update confrontatie spelfuncties, evolutie opties, nieuwe Berries en uitgebreide avatar-items. Niantic, Inc. en The Pokémon Company International hebben bekendgemaakt dat later deze week 80 extra Pokémon zullen verschijnen in Pokémon GO.

Dit zijn Pokémon die oorspronkelijk werden ontdekt in de regio Johto in de videospellen Pokémon Gold en Pokémon Silver waaronder Chikorita, Cyndaquil en Totodile. Trainers komen deze Pokémon “in het wild” tegen als zij op avontuur gaan en hun omgeving en steden verkennen om Pokémon te vangen. Behalve Pokémon die voor het eerst in het spel verschijnen, worden in de nieuwste update nieuwe spelmechanismen geïntroduceerd die Trainers onder de knie moeten krijgen zoals nieuwe confrontatiespelfuncties, nieuwe evolutie-items, twee nieuwe Berries en meer kleding en accessoires voor hun Trainer-avatars.

We kijken met spanning uit naar de release van de update en houden jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.