GadgetGear.nl
TomTom Cardio Touch

TomTom Sport introduceert nieuwe activity tracker

TomTom heeft vandaag haar nieuwe Touch Cardio fitness tracker aangekondigd. De nieuwe tracker is een stuk kleiner dan wat we van TomTom gewend zijn en gaat de concurrentie aan met de trackers van Sony, Fitbit, Xiaomi en Striiv.

De TomTom Touch Cardio beschikt over een hartslagmonitor, stappenteller, calorieteller, slaap- en activiteitentracker. Het is de combinatie van deze sensoren die het mogelijk maakt om echt te meten hoe zwaar oefeningen voor het lichaam zijn.

Beschikbaarheid

De nieuwe TomTom Touch Cardio ligt vanaf maart in de winkel.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten