TomTom Sport introduceert nieuwe activity tracker

TomTom Cardio Touch

TomTom heeft vandaag haar nieuwe Touch Cardio fitness tracker aangekondigd. De nieuwe tracker is een stuk kleiner dan wat we van TomTom gewend zijn en gaat de concurrentie aan met de trackers van Sony, Fitbit, Xiaomi en Striiv.

De TomTom Touch Cardio beschikt over een hartslagmonitor, stappenteller, calorieteller, slaap- en activiteitentracker. Het is de combinatie van deze sensoren die het mogelijk maakt om echt te meten hoe zwaar oefeningen voor het lichaam zijn.

Beschikbaarheid

De nieuwe TomTom Touch Cardio ligt vanaf maart in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.