Arjan Olsder
Arjan Olsder

QNAP integreert IFTTT in haar NAS systemen

QNAP heeft altijd al wel focus gehad op de positie van de NAS in een Smart Home. Met de integratie van IFTTT gaat dit nu een stap verder. De integratie gaat zelfs zo diep dat IFTTT via de NAS beveiligingscamera’s kan aansturen.

Er zijn tal van functies te bedenken waarbij IFTTT jouw NAS aan andere apparaten en diensten kan koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld automatisch backups maken van foto’s die je met de camera app van jouw toestel maakt. Iedere foto wordt dan meteen gekopieerd naar jouw NAS. Handig.

Maar IFTTT kan ook met de apps op de NAS overweg. Zo kun je instellen dat wanneer je het huis verlaat, de NAS automatisch de opnamen op de camera’s van Surveillance Station start. Handig. En die functie kun je natuurlijk aan jouw geografische locatie knopen, maar bijvoorbeeld ook aan een MyFOX alarmsysteem.

https://youtube.com/watch?v=QsksdqEx3YI

Met andere woorden, QNAP slaat hier een interessante brug en speelt zich zo gemakkelijk in de kijker voor smart home gebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.