Kom je ruimte te kort op de harddrive van een PS4, was het tot voor kort alleen mogelijk om de interne harddrive te vervangen. Hoewel het niet super ingewikkeld is, vraagt het toch wat werk. Bovendien is het geen hele flexibele strategie. Xbox en Wii U games kunnen al jaren gebruik maken van externe harddrives en daarmee snel, veel opslagruimte aan hun systemen toevoegen.

Met de nieuwste firmware update voor de PS4 consoles, maakt Sony deze functie eindelijk ook beschikbaar voor het Playstation systeem. De nieuwe functionaliteit zit in software update 4.50. De software zal ondersteuning bieden voor harddrives tot 8TB groot.

Een andere belangrijke feature is de ondersteuning voor 3D Blu-Ray films in combinatie met de PSVR. Zo kun je jezelf met de headset helemaal onderdompelen in 3D films. Handig nu er nog maar nauwelijks 3D geschikte TV’s op de markt verschijnen.

Naar verwachting zal Sony de komende dagen starten met de uitrol van deze software versie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.