Wiko toonde gisteren haar nieuwe Android smartphones op het Mobile World Congress. Vandaag kijken we naar de nieuwe lijn met wearables. Ook daar spelen de Fransen goed op in.

Wiko WiMATE Lite

Met de Wiko WiMate Lite start de uitbereiding van de WiMate range. Deze tracker lijkt sterk op de Misfit Ray. De WiMate Lite mag tot 30 meter onderwater en kan zowel trilalarmen geven als via LED’s je op de hoogte houden van notificaties. Hij werkt op een enkele batterij die zes maanden meegaat.

Wiko WiMATE Prime

Als we de WiMATE prime mogen vergelijken met wat er momenteel in de markt is, kunnen we hem het beste zien als een alternatief voor de Fitbit Cruze. De Wiko WiMATE Prime beschikt eveneens over een flink amoled kleurendisplay. Er zit ook een PPG hartslagsensor in die jouw hartslag 24 uur per dag bijhoudt. Daarnaast zit er een GPS tracker in en krijg je 4G interne opslag om bijvoorbeeld muziek op te zetten. Ook deze WiMATE kan tot 30 meter onderwater en de interne accu gaat 5 dagen mee.

Wiko WiSHAKE True Wireless

Ook Wiko produceert nu volledig draadloze oordopjes en vormt daarmee ook een alternatief op die van Apple. Deze headset heeft zelfs ondersteuning voor Google Search. De oordopjes hebben een uithoudingsvermogen van ongeveer 3 uur en kunnen daarna worden opgeladen in de hun doosje dat als 400mAh powerbank dient. Handig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.