Met de Sony Xperia XZs introduceert Sony een net iets goedkopere optie dan haar nieuwe vlaggenschip, de Sony Xperia XZ. Deze Android smartphone bevat veel van de nieuwe functies die Sony voor het vlaggenschip heeft ontwikkeld.

Hoewel Sony in het persbericht geen details geeft over de chipset van deze net iets goedkopere smartphone, ligt er wel de nieuwe Motion Eye camera van Sony in. Dit is dé camera die in staat is om 960 beelden per seconde vast te leggen. Je kunt dus slow motion video’s schieten met een factor vijf vertraging. Dit komt doordat de beeldsensor van de camera zelf een flink opslaggeheugen heeft meegekregen.

Ook de Sony Xperia XZs is geschikt gemaakt voor Hi-Res Audio. Ook hier is Sony’s DSEE HX technologie aanwezig om non-hi-res bestanden van meer detail in de muziek te voorzien. LDAC technologie zorgt ervoor dat het audiosignaal zo snel mogelijk naar jouw hoofdtelefoon of speakers gaat om verlies van kwaliteit te voorkomen. Het toestel zal Android 7 draaien.

Beschikbaarheid

De Sony Xperia XZs ligt 13 maart in de winkel voor €649.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.