GadgetGear.nl
Nokia 3310

MWC: Dit is de nieuwe Nokia 3310

Ze hebben het gedaan. De Nokia 3310 opnieuw uitgebracht. Ja, dat gerucht ging al ;-). Dé Nokia smartphone die zo’n 8 jaar binnen mijn familie rouleerde omdat hij nooit kapot ging. En vanwege haar leeftijd werd afgedankt. Dit iconische toestel keert in 2017 terug op de markt, voor heel weinig geld.

De nieuwe Nokia 3310 kent een gesprekstijd van 22 uur en is een maand standby. Dit komt doordat Nokia het oude besturingssysteem combineert met de accutechnologie van vandaag. Daarnaast heeft het OS nu een kleurenscherm ter beschikking gekregen. Er zitten ook een paar minimalistische apps op en er is een camera toegevoegd. Het toestel verschijnt in het blauw, grijs, geel en rood.

De Nokia 3310 wordt geproduceerd door HMD. Dit is een Chinees bedrijf dat deels in bezit is van de nieuwe eigenaren van het merk Nokia.

Beschikbaarheid

De Nokia 3310 gaat €49 kosten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.