GadgetGear.nl
Nokia 3310

HMD lanceert vier Nokia’s tijdens het MWC

HMD, het bedrijf dat achter de merknaam Nokia zit, zal tijdens het Mobile World Congress vier nieuwe telefoons presenteren. Het gaat om de Nokia 3, de Nokia 4, de Nokia 6 en een hommage aan de Nokia 3310.

De Nokia 6 is geen heel groot geheim meer. Het toestel werd eerder dit jaar al in China gepresenteerd. Een lancering in andere markten was toen nog niet in zicht. Mogelijk zal HMD de beschikbaarheid in Europa en de VS aankondigen. De Nokia 3 zal echt een instapmodel onder de Android smartphones vormen terwijl de 5 onderin de middenklasse zal zitten. De 6 blijft daarmee voorlopig het topmodel voor Nokia.

Het bedrijf komt ook met een nieuwe uitvoering van de Nokia 3310. Het model was erg populair rond de millenniumwisseling en stond te boek als een toestel dat niet kapot wilde gaan. De nieuwe uitvoering gaat enkele tientjes kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten