Logo GadgetGear.nl
Nokia 3310
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

HMD lanceert vier Nokia’s tijdens het MWC

HMD, het bedrijf dat achter de merknaam Nokia zit, zal tijdens het Mobile World Congress vier nieuwe telefoons presenteren. Het gaat om de Nokia 3, de Nokia 4, de Nokia 6 en een hommage aan de Nokia 3310.

De Nokia 6 is geen heel groot geheim meer. Het toestel werd eerder dit jaar al in China gepresenteerd. Een lancering in andere markten was toen nog niet in zicht. Mogelijk zal HMD de beschikbaarheid in Europa en de VS aankondigen. De Nokia 3 zal echt een instapmodel onder de Android smartphones vormen terwijl de 5 onderin de middenklasse zal zitten. De 6 blijft daarmee voorlopig het topmodel voor Nokia.

Het bedrijf komt ook met een nieuwe uitvoering van de Nokia 3310. Het model was erg populair rond de millenniumwisseling en stond te boek als een toestel dat niet kapot wilde gaan. De nieuwe uitvoering gaat enkele tientjes kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.