Ze zijn gelekt, de eerste beelden van het nieuwe vlaggenschip van Huawei. De Chinese smartphonebouwer wordt verwacht het toestel deze maand tijdens het Mobile World Congress te presenteren.

Huawei wordt verwacht met twee toestellen te komen. Een reguliere Huawei P10, maar ook een Huawei P10 Plus. De plus variant zou van een 5,5 inch gebogen scherm voorzien worden en zou weleens de duurste smartphone in de P-series ooit kunnen gaan worden.

Als de geruchten kloppen, dan zou de Huawei P10 Plus uitgerust worden met een Kirin 965 chipset en waarschijnlijk zelfs 8GB aan werkgeheugen. Bovendien zou Huawei van plan zijn om er 256GB aan interne opslagruimte aan toe te voegen naast een dubbele Leica camera en een stevige 3.650mAh accu. Met deze specs zou de P10 Plus een zeer indrukwekkende smartphone worden.

De ‘gewone’ Huawei P10 die het bedrijf zal presenteren zal naar verwachting op de Kirin 960 chipset draaien. Dit is dezelfde chipset die ook in de Mate 9 zit. Het gerucht gaat dat deze zonder Leica camera op de markt gebracht zal worden, wat wij niet heel waarschijnlijk achten. Natuurlijk draaien de smartphones gewoon op Android 7.0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.