Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gaat de iPhone 8 de €1.000 grens overschrijden?

Het zou maar zo eens kunnen dat Apple weer een record gaat vestigen op het gebied van massaproductie smartphones. Als de geruchten waar zijn, zou het kunnen dat Apple met een iPhone 8 van boven de $1.000 gaat komen. In Europa zou de prijs weleens één op één omgezet kunnen worden naar euro’s gezien de sterke dollarkoers.

Fast Company verwacht dat het prijskaartje van de iPhone 8 rond de $1.000 zou kunnen komen te liggen. Dit zou vooral komen door het gebruik van duurdere onderdelen. Zo wordt er onder anderen gesproken over een curved OLED display in het toestel dat twee keer zo veel kost als het standaard LCD display dat Apple normaal toepast (let op, dus ook duurder bij reparaties).

Verder zal er weer meer geheugen in zitten (maar dat wordt ook goedkoper), nieuwe sensoren, betere camera etc. Eigenlijk wat je normaal verwacht, maar dan met een grotere sprong voorwaarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.