GadgetGear.nl

Apple komt met een 10,5 inch iPad Pro

Apple gaat in Maart weer nieuwe hardware presenteren. De belangrijkste lancering is mogelijk de nieuwe iPad Pro. Als we de geruchten mogen geloven is Apple een 10,5 inch model in deze serie aan het produceren.

Met dit schermformaat vult de nieuwe iPad Pro het gat tussen de 9,7 inch uitvoering in de grote 12,3 inch uitvoering. Opvallend is dat Apple de randen rondom het scherm stevig zou hebben verkleind waardoor het model mogelijk zet zo groot is als de 9,7 inch iPad Pro. Uiteraard verwachten we ook weer een nieuwere, snellere chipset.

Andere technologie waarover wordt gesproken is een truetone display waardoor de kleuren gekalibreerd kunnen worden. Bovendien zouden er vier speakers in de tablet gezet worden zodat je altijd stereo geluid krijgt. Andere tabletbouwers deden dit eerder door drie speakers te introduceren. Ook de Smart Connector is aanwezig om snel en simpel accessoires aan te kunnen sluiten.

Naast de nieuwe 10,5 inch iPad Pro mogen we ook een nieuwe iPhone SE en een verwachten met 128GB opslagruimte en rode varianten van de iPhone 7, de iPhone 7 Plus en Apple Watch. Het gaat om zogenaamde (RED) uitvoeringen die Apple eerder ook produceerde van de iPod. Een deel van de opbrengsten gaat naar onderzoek naar Aids.

Voor de iPad kenners, de iPad op de foto heeft natuurlijk niets met het verhaal te maken 😉

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.