We zijn gek op de hoofdtelefoons van Aftershokz. Niet zo zeer vanwege de geluidskwaliteit, maar vooral omdat ze zo ontzettend veilig zijn tijdens het sporten. Doordat ze gebruik maken van kaakbeengeleiding van het geluid blijft het oor open.

De geleiding van de muziek wordt mogelijk doordat Aftershokz gebruik maakt van ultrasone drivers in de headset. Deze brengen de trillingen op het bot over en komen op die manier in de gehoorgang. Het geluid is verrassend goed terwijl mensen om je heen niet door hebben dat de headset aan staat.

Binnenkort is het ook mogelijk voor kinderen om op deze manier veilig naar muziek te luisteren. Aftershokz gaat van haar Titanium model ook een kinderuitvoering maken. Een uitvoering die dus een flinke slag kleiner is en qua klemkracht is aangepast op het hoofd van een kind. Zo is de band 3,2 CM ingekort.

Beschikbaarheid

De Aftershokz Mini komt in roze en grijs en zal €149,95 gaan kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.