GadgetGear.nl

Aftershokz Titanium Mini brengt veilig muziek luisteren naar kinderen

We zijn gek op de hoofdtelefoons van Aftershokz. Niet zo zeer vanwege de geluidskwaliteit, maar vooral omdat ze zo ontzettend veilig zijn tijdens het sporten. Doordat ze gebruik maken van kaakbeengeleiding van het geluid blijft het oor open.

De geleiding van de muziek wordt mogelijk doordat Aftershokz gebruik maakt van ultrasone drivers in de headset. Deze brengen de trillingen op het bot over en komen op die manier in de gehoorgang. Het geluid is verrassend goed terwijl mensen om je heen niet door hebben dat de headset aan staat.

Binnenkort is het ook mogelijk voor kinderen om op deze manier veilig naar muziek te luisteren. Aftershokz gaat van haar Titanium model ook een kinderuitvoering maken. Een uitvoering die dus een flinke slag kleiner is en qua klemkracht is aangepast op het hoofd van een kind. Zo is de band 3,2 CM ingekort.

Beschikbaarheid

De Aftershokz Mini komt in roze en grijs en zal €149,95 gaan kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten