Texas Instruments introduceert TI-Innovator Hub met TI LaunchPad Board

Texas Instruments, TI voor vrienden, heeft vandaag de TI-Innovator Hub met TI LaunchPad Board geïntroduceerd. Een nieuwe uitbereiding ala de Raspberry Pi, maar dan voor de wetenschappelijke calculators van het merk. Het idee is dat gebruikers op deze manier leren programmeren.

Het idee van TI is best briljant. Met het nieuwe kastje geef je de hardware van de rekenmachine ineens toegang tot sensoren en inputs/outputs. Bovendien zit er een eigen chipset in op basis van de TI MSP432 processor. Hierdoor is het mogelijk om zowel simpele als geavanceerde software te schrijven.

De TI-Innovator Hub met TI LaunchPad Board is compatible met de TI-84 Plus CE-T en TI-Nspire CX rekenmachines. Er kan worden geprogrammeerd in TI Basic en Lua (niet beschikbaar op de TI-84).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram