Sony komt dit jaar opnieuw met een Walkman. Tegenwoordig natuurlijk gewoon een ding voor in de zak waarmee je niet kunt bellen. En met een reden. De nieuwe NW-A35 is, net als haar voorganger, compleet gericht op de audiofiel. Met Hi-Res audio ondersteuning en de beste audio hardware.

Toch is de nieuwe NW-A35 een stukje goedkoper. €200 zonder noice cancelling hi-reas audio headset of €280 met die headset. Wat overigens een in-ear model betreft. De Walkman kan ook met bluetooth overweg om de audio naar een draadloze hi-res audio headset te streamen. Het uithoudingsvermogen van de Walkman ligt op 30 tot 45 uur. Net afhankelijk van of je wel of geen Hi-Res audio bestanden gebruikt.

Technisch is de NW-A35 opgebouwd met vijf POSCAP condensatoren die de stroom voor de S-Master HX digitale versterker regelen. Zo wordt vervorming en ruis zo veel mogelijk tegen gegaan. Twee klokoscillators zorgen voor een goede stereobeleving en een helder geluid. Er zit 16GB aan opslagruimte in en je kunt er een micro-SD kaart bij plaatsen. Bediening verloopt via een 3,1 inch touchscreen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.