Philips introduceert curved 40 inch 4K monitor

MMD, de fabrikant achter de Philips en AOC monitoren, heeft deze week de BDM4037UW gepresenteerd. Deze nieuwe 40 inch monitor heeft een gebogen display en een 4K resolutie.

De Philips BDM4037UW is voorzien van een Brilliance 4K Ultra HD LCD display met multiview. Het is dus mogelijk om verschillende beeldbronnen gelijktijdig op het scherm te zetten. Ieder scherm draait dan op een Full HD resolutie. Daarnaast past MMD ook de Philips FLicker Free technologie toe om een rustig beeld neer te zetten.

De beeldverhouding van de BDM4037UW is 16:9 en het scherm draait op maximaal 60Hz. Het scherm heeft een helderheid van 300cd/m en beschikt over twee ingebouwde 5 Watt speakers. Er zitten VGA, DisplayPort (2x), MHL en HDMI ingangen op. Er zit een USB 3.0 hub in met vier aansluitingen waarvan één ook als snellader gebruikt kan worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram