GadgetGear.nl

Festool komt met iets nieuws want begin 2017 komt Festool op de markt met een kleine en compacte afkortzaag namelijk de KAPEX KS 60. Over het algemeen beloofd het veel goeds als Festool op de markt komt met een nieuw product maar of dit ook op gaat voor de nieuwe KAPEX KS 60 is nog even de vraag.

Design

Op het eerste oog is met de specificaties in ieder geval niets mis. Een sterke motor die zorgt voor een toerental van 1300-3500 en aantal nieuwe features waaronder led verlichting, een meegeleverde zwaaihaak en extra voetjes waarmee je de zaag kunt ophogen tot de hoogte van een systainer doet vermoeden dat er goed is nagedacht over het gebruikersgemak. Op dit vlak niets aan te merken.

Of dit echter ook geldt voor de veelzijdigheid van de machine is nog even afwachten want met een zaagdiepte van maximaal 60mm lijkt deze machine op het eerste oog niet direct geschikt voor de zware en grote klussen. Dit kan indien je juist opzoek bent naar een compactere machine voor het kleinere werk natuurlijk ook een groot voordeel zijn. Het is tenslotte maar net wat je zoekt. Je kan ook kiezen voor een van zijn grotere broers de KS88 en de KS120.

Beschikbaarheid

De nieuwe Festool KAPEX KS 60 wordt in de loop van januari 2017 verwacht en heeft een advies prijs van € 790,-

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten