CES: Powervision introduceert onderwaterdrone

In Las Vegas heeft Powervision een nieuwe drone gelanceerd. Een waterdichte die niet kan vliegen. Inderdaad. Deze maakt het onzichtbare zichtbaar en helpt je alles onderwater in beeld te brengen.

De drone is ontwikkeld om zowel in zoet- als zoutwater te opereren. Daarnaast kan hij ook in extreme koude zijn werk doen. Bijvoorbeeld om ijsvissers te ondersteunen. De drone heeft de naam PowerRay meegekregen. De drone is onder anderen van sonar voorzien om zo vis te vinden tot op 40 meter diepte. De verbinding met jouw smartphone verloopt dan via WiFi. Het is zelfs mogelijk om de drone met een VR bril te gebruiken en te besturen.

De drone kan natuurlijk ook filmen onderwater. Hij is voorzien van een UHD / 4K camera en kan zelf tot 30 meter de diepte in. Met behulp van LED’s kan hij ook zien in het donkere water en het is mogelijk om aas los te laten. De PowerRay heeft een accuduur van 4 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events