GadgetGear.nl

CES: PK Paris introduceert vier indrukwekkende gadgets

Van nieuwe, volledig draadloze oordopjes tot een enorm slimme USB stick en een survivalpakket voor smartphonebezitters. Het Franse PK Paris toonde tijdens de CES een aantal indrukwekkende gadgets.

K’ask Sports

We waren niet heel tevreden over de eerste uitvoering van de K’ask. Geluidstechnisch kon het beter en de status LED gaf ons in het donker blauwe oortjes. De K’ask Sport is een aangepaste versie van de originele K’ask die zich meer richt op sporters. Er liggen 8mm drivers in om het geluid te reproduceren en de accu gaat 5 uur mee. Ook de positie van de knoppen is aangepast om meer comfort te bieden.

K’ablekey

De K’ablekey is een nieuwe flash drive. Deze is gericht op iOS met een Lightning aansluiting. Hij ken als sleutelhanger meegenomen worden. De stick krijgt een leessnelheid van 120MB per seconde mee en een schrijfsnelheid van 20MB per seconde. PK Paris zal de stick in 16GB, 32GB en 64GB uitvoeringen op de markt brengen. Via de gratis bijbehorende app zijn bestanden op de K’ablekey te managen.

K’1C

Met de K’1C zegt PK Paris ‘s werelds kleinste USB-C stick te hebben ontwikkeld. Door gebruik te maken van een aluminium body houdt de stick de temperatuur onder controle en ziet hij er ook nog eens interessant uit. Deze K’1C verschijnt in zowel een 64GB als een 128GB uitvoering.

K’Save

De K’Save wordt gepresenteerd als life saver voor jouw smartphone. Ongeacht of je nou iOS of Android gebruikt. Zo zit er 16GB, 32GB, 64GB of 128GB aan opslagruimte in en combineert PK Paris dit met een 300mAh accu op een formaat dat nog gewoon in de portemonnee zou passen. Er zit zelfs een zuignap in het design om hem vast te zetten op de smartphone.

Reageren