Netgear heeft een nieuwe, high-end switch voor thuis gepresenteerd. De nieuwe switch richt zich met name op gamers en mensen die in hoge kwaliteit willen streamen.

De Netgear Nighthawk S8000 is een 8 poorts switch. Daarmee heeft de switch ruimte genoeg om de TV, multiroom soundbar, Wii U, PS4 Pro, Xbox One S, Steam PC en NAS met het netwerk te verbinden. Je hebt immers één poortje nodig om de switch met jouw Netgear Router te verbinden ;-).

Met de Nighthawk S8000 brengt Netgear ook de managed switch naar de huiskamer. Iedere gigabit poort is instelbaar zodat je de juiste prioriteiten toe kunt wijzen. Er is ondersteuning voor port gebaseerde 802.11p QoS en er zit beveiliging op tegen DoS aanvallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.