CES: Netgear toont speciale Nighthawk S8000 netwerkswitch voor gamers

Netgear heeft een nieuwe, high-end switch voor thuis gepresenteerd. De nieuwe switch richt zich met name op gamers en mensen die in hoge kwaliteit willen streamen.

De Netgear Nighthawk S8000 is een 8 poorts switch. Daarmee heeft de switch ruimte genoeg om de TV, multiroom soundbar, Wii U, PS4 Pro, Xbox One S, Steam PC en NAS met het netwerk te verbinden. Je hebt immers één poortje nodig om de switch met jouw Netgear Router te verbinden ;-).

Met de Nighthawk S8000 brengt Netgear ook de managed switch naar de huiskamer. Iedere gigabit poort is instelbaar zodat je de juiste prioriteiten toe kunt wijzen. Er is ondersteuning voor port gebaseerde 802.11p QoS en er zit beveiliging op tegen DoS aanvallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram