CES: Linksys Velop, een modulair WiFi systeem voor in huis

Linksys belooft met haar nieuwe Velop systeem het aanleggen van een dekkend WiFi netwerk in huis gemakkelijk te maken. Dit door een modulaire opbouw en het aanleggen van een mesh netwerk.

Een mesh netwerk is een netwerk waarbij data over verschillende routes kan lopen om haar einddoel te behalen. Dit begint bij de node zelf. De eerste is een Tri-Band AC2200 MU-MIMO apparaat dat zowel als router, access point als repeater en bridge kan worden ingezet. De nodes worden via bluetooth en een speciale app geconfigureerd.

Beschikbaarheid

Het Velop systeem komt in verschillende sets op de markt. Een enkele Velop gaat €249,99 kosten. Een set van twee €429,99 en een set van drie €599,99. Dit klinkt misschien wel aan de hoge kant, maar met iedere Velop koop je exact dezelfde specs. Iedere keer dus weer een snelle router/access point etc.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram