GadgetGear.nl

CES: LeEco komt met twee Android fietsen

Google grapte afgelopen april dan wel over de Self-Driving Bike, de Amsterdammers van VanMoof lieten niet al te lang daarna al zien dat de fiets echt wel slimmer kan. Het Chinese LeEco gaat nu nog een flinke stap verder en produceert fietsen op basis van Android.

LeEco komt met zowel een racefiets als een mountainbike. Beide fietsen zijn uitgerust met een 4 inch touchscreen en draaien op een aangepaste versie van Android 6. LeEco heeft de nieuwe vormgeving BikeOS genoemd. Een Qualcomm Snapdragon 410 chipset drijft het geheel aan en de computer wordt gevoed door een 6.00mAh accu.

Qua fiets is het ook allemaal high-end. Zo zijn de fietsen gemaakt op basis van een koolstof frame en lijkt LeEco voor de verschillende technische onderdelen met andere fabrikanten samen te werken. LeEco is immers zelf geen fietsmerk.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten