GadgetGear.nl

CES: Canon kondigt nieuwe modellen aan

Canon heeft tijdens de CES een aantal nieuwe modellen aangekondigd waaronder compactcamera’s en drie nieuwe camcorders. We pikken de highlights er even uit.

We beginnen met de compact camera’s waarin door Canon maar liefst drie modellen worden toegevoegd, namelijk de; Ixus 185, Ixus 190 en de Powershot SX 430 IS. Alle drie de modellen zijn voorzien van een 20 megapixel lens, WiFi en bieden de mogelijkheid om in HD te filmen.

Met de komst van de “date button” heeft Canon een nieuwe functie toegevoegd aan deze reeks compactcamera’s. Doormiddel van deze nieuwe button worden datum en tijd eenvoudig toegevoegd aan je foto zodat je altijd weet op welke moment de foto genomen is. Op zich een leuke toevoeging maar of het echt een reden is om deze camera aan te schaffen vragen we ons af.

Naast de introductie van drie nieuwe modellen heeft Canon ook een vernieuwing uitgebracht van een bestaand model; De Canon Powershot G9 X Mark II. Helaas zijn er ten opzichte van zijn voorganger, de Canon Powershot G9 X, buiten een nieuwe processor die moet zorgen voor betere foto’s bij weinig licht, weinig nieuwigheden te ontdekken. Het uitblijven van een aantal echt vernieuwende functionaliteiten is wat ons betreft dan ook een gemiste kans.

Ook in het segment camcorders is nieuws te melden want Canon voegt in de Legria HF-Serie drie nieuwe modellen toe.

De Legria HF R806, Legria HF R86 en Legria HF R88 beschikkende over de zelfde functionaliteiten als hun voorganger en worden uitgebreid met een aantal nieuwe functionaliteiten waaronder slow en fast motion effecten en verbeterde beeldregistratie bij weinig licht.

Wij zijn vooral erg nieuwsgierig naar de kwaliteit van de slow en fast motion effecten en kijken dan ook uit naar de komst van deze nieuwe camcorders.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten