Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Bosch presenteert de Mykie keukenrobot

Waar Mayfield Robotics een robot voor het hele huis heeft gepresenteerd, komt de huishoudelijke tak van Bosch ook met een robot. Maar dan specifiek voor in de keuken. De Mykie. Een robot die zich ook niet voortbeweegt.

De naam Mykie staat voor My Kitchen Elf. Het is een concept waarbij de robot op spraakopdrachten kan reageren om zo vragen van gebruikers te beantwoorden. Zo weet het hoelang de oven nog bezig is, wat er in de koelkast ligt en waarschijnlijk ook wat de status van de vaatwasser is. Vooralsnog kan Mykie alleen met apparaten met het Bosch Home Connect platform samenwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.