Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Alcatel lanceert de A3 XL Phablet

Alcatel komt met een nieuwe, budgetvriendelijke phablet. De nieuwe 6 inch phablet van het merk zal draaien op Android 7.0 Nougat. Het toestel kan overweg met 4G.

De Alcatel A3 XL is een budget toestel, al draait het al wel op Android 7.0. Dit zien we keurig terug in de specs. Hij zal draaien op een quad-core MediaTek MT8735B chipset met alle processorkernen op 1.1GHz met 1GB werkgeheugen en 8GB interne opslag waarvan 3,2GB daadwerkelijk beschikbaar zal zijn.

Er is ondersteuning voor WiFi op 2.4GHz. Het toestel maakt nog gebruik van USB 2.0 over een Micro-USB poort. Toch is er al wel een vingerafdrukscanner. Aardig detail is ook dat de knoppen weer onder het display zitten. Het toestel krijgt een 3.000mAh accu mee.

Qua camera plaats producent TCL een 8 megapixel camera aan de achterkant. Deze is voorzien van een dual LED flash. Deze camera kan filmen in Full HD. Aan de voorkant krijg je 5 megapixels voor selfies. Deze filmt in 720p.

Beschikbaarheid

De Alcatel A3 XL ligt vanaf het tweede kwartaal van 2017 in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.