Koken als een pro met de nieuwe WeGrill

Enkele jaren geleden kwam de WeGrill op de markt. Een digitale thermometer die via Bluetooth met de smartphone is verbonden. De hardware heeft nu een totale make-over ondergaan met ondersteuning voor Bleutooth 4.0 LE.

De WeGrill One, zoals de nieuwe uitvoering heet, komt standaard met één kerntemperatuursensor. Deze steek je in het vlees op de BBQ of bijvoorbeeld in de chocolade wanneer je zelf bonbons gaat maken. Deze kerntemperatuursensor houdt je op de hoogte van de temperatuur en kan je alerts sturen wanneer je actie moet ondernemen. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om een tweede sensor aan te sluiten en zo twee bereidingen in de gaten te houden. De sensoren hebben een temperatuurbereik van -25 graden Celcius tot +300 graden. Het Bluetooth bereik ligt op maximaal 25 meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram